| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Tickets bestellen

| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Horeca

Heb je honger en dorst gekregen?

In onze binnenspeeltuin komen avontuur en smaak samen! Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij ontspannen genieten van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie of thee van Blanche Dael.

Wij bieden lunchopties aan afgestemd op de behoeften van zowel kinderen als volwassenen. Je kunt er terecht voor een heerlijke versnapering, verfrissend drankje of lekkere snack. Wij zijn trots op het tevens aanbieden van gezonde opties. Onze medewerkers helpen je graag.

De horeca in onze binnenspeeltuin is dagelijks geopend.

In het Belevenispark staan op diverse locaties picknickbanken waar je je eigen picknick mag nuttigen.

Midden in het park vind je Eekie's eethuisje*. Ons eethuisje heeft een overdekt terras. Er staan picknicktafels waar je kunt genieten van onze versnaperingen. Wij verkopen broodjes, friet, snacks, dranken, ijsjes en snoep. Voor ieder wat wils!

Bij onze horecapunten kan je contant, contactloos of via pin betalen. Het nuttigen van eigen eten is niet toegestaan in de binnenspeeltuin en op het terras van het horecapunt.

Wil je toch liever eten met uitzicht op de roeivijver? Dat kan! Kom dan naar Brasserie Steinerbos. Van soep tot lekkere frites zuurvlees, de keuze is reuze!

* geopend tijdens het hoogseizoen