| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Tickets bestellen

| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Roeivijver

Peddelen maar!

Onze roeivijver ligt aan de rand van het park en is omgeven door de bossen. Wat in ieder geval noodzakelijk is, is dat je spierballen hebt. Want bij ons geen flitsende kano’s, maar gezellige, stevige roeiboten, waar je met maar liefst 6 mensen in kan. Of heel romantisch alleen met je vriendinnetje. Je moet dan wel minimaal 1.40 meter zijn. 

Misschien heb je zin om een rondje te roeien. Jij aan de ene peddel, je vader aan de andere peddel. Of misschien zijn de buren mee of je neefjes en nichtjes, dan kun je een wedstrijdje houden. Let op dat je niet uit de boot valt! De vijver is weliswaar ondiep en de boten bijzonder stabiel, maar toch… Een nat pak kun je wat ons betreft beter halen in ons buitenbad.

 

De roeiboten zijn momenteel op woensdag, zaterdag en zondag geopend van 12:00 - 16:00 uur.

Roeivijver

Meer informatie
over ons park

 

Kinderboerderij

Even uitgespeeld? Kom dan naar onze kinderboerderij. Hartstikke leuk voor jong én oud! Of je nu komt met je dreumes, peuter, kleuter of tiener, een dierenliefhebber smelt weg bij het zien van onze dieren!

Bekijk kinderboerderij

Overige attracties

Benieuwd welke attracties er nog meer te vinden zijn in Steinerbos Belevenispark? Klik snel verder en ontdek ze allemaal!

Bekijk overige attracties

Tarieven

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa of online via onze webshop. Je kunt je e-ticket uitprinten of laat deze op je telefoon zien aan de kassa.
Vooraf reserveren is niet nodig.

Bekijk tarieven

 

lijn-naam.png

 

lijn-eekie.png

 

Ontdek
maximaal
speelplezier!