| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het binnenbad is vandaag gesloten. Het buitenbad is vandaag geopend van 10:30 - 18:00 uur voor recreatief zwemmen. 

Tickets bestellen

| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het binnenbad is vandaag gesloten. Het buitenbad is vandaag geopend van 10:30 - 18:00 uur voor recreatief zwemmen. 

Kinderboerderij

Kom onze dieren knuffelen!

Even uitgespeeld? Kom dan naar onze kinderboerderij. Hartstikke leuk voor jong én oud! Of je nu komt met je dreumes, peuter, kleuter of tiener, een dierenliefhebber smelt weg bij het zien van onze dieren!

Onze kinderboerderij ligt aan de rand van het Steinerbos, omringd door groen. Onze dieren hebben hier alle plaats om te eten, spelen en chillen.

Naast loopeenden, bijen en konijnen zijn er ook herten en verschillende soorten vogels. Heb je ook onze Göttinger varkens en pauwen al gezien?

Ook zijn er geiten en kippen die vrij rondlopen. Kom jij de geiten knuffelen? Daar zijn ze dol op! Zeg ook nog even gedag tegen de wollige schapen.

In onze kinderboerderij en in ons park zijn verschillende volières te vinden met vogels. Er zijn kwartels, parkieten, dwergpapegaaien, een goudfazant en een bosfazant. Teveel om op te noemen dus!

Je mag de dieren zelfs mee helpen voeren. Voor de dieren is er speciaal eten. Dus voer ze niet met je eigen etenswaren en hou je tas dicht. Vraag natuurlijk wel altijd even aan de beheerder of de medewerkers van de kinderboerderij wat wel en niet mag.

Heb je na het knuffelen en aaien van de dieren nog energie over? Leef je dan uit in ons speelbos of in onze binnenspeeltuin.

Meer informatie
over ons park

 

Eekie's Jeepsafari

Met deze Landrover Defender maak je een uitdagende tour door de wildernis van Steinerbos.
Rij over onverharde wegen, boomstammen en zelfs door water! Een belevenis voor elk kind!

Bekijk Eekie's Jeepsafari

Overige attracties

Benieuwd welke attracties er nog meer te vinden zijn in Steinerbos Belevenispark? Klik snel op onderstaande button en ontdek ze allemaal!

Bekijk overige attracties

Openingstijden

Ons park is het hele jaar geopend voor extra veel speelplezier. Klik verder voor de actuele openingstijden en de openingstijden per attractie.

Bekijk openingstijden

 

lijn-naam.png

 

lijn-eekie.png

 

Ontdek
maximaal
speelplezier!