Swim & be fit

Om een paar pondjes kwijt te raken is bewegen in het water de ideale manier. Onder begeleiding neem je een keer per week deel aan activiteiten in het water. Elke week wordt er een ander programma aangeboden.

Een unieke combinatie van diverse zwemactiviteiten en voedingsadviezen. In kleine groepen, met persoonlijke aandacht, werken wij 12 weken lang samen aan uw gezondheid.

Het is ook mogelijk om alleen aan de zwemactiviteiten of voedingsadvies deel te nemen.
Vergoedingen voor het voedingsadvies via de zorgverzekering is mogelijk.

Op diverse momenten in het jaar vindt er een infoavond voor Swim & be fit plaats. Er wordt zowel uitleg gegeven over het zwemprogramma als over het voedingsadvies. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor een nieuwe datum. De infoavond is geheel vrijblijvend bij te wonen na aanmelding via info@steinerbos.nl of 046-4268000.

PRIJZEN SWIM & BE FIT

Swim & be fit 45 min: € 7,90
Swim & be fit 12x badenkaart:
 € 79,00

Pas*: € 5,20
* U koopt eenmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

TIJDEN SWIM & BE FIT

Donderdag: 18:15 – 19:00 uur

Aangepaste tijden: –

Vervallen lessen: Tijdens feestdagen. In de zomervakantie (8 juli tot en met 18 augustus) zal Swim & be fit komen te vervallen. Deze activiteit gaat weer van start vanaf maandag 19 augustus 2019.

© Steinerbos