Verenigingen

Naast het aanbod van Steinerbos zijn er ook diverse verenigingen die zich iedere week inzetten om mensen fit en gezond te houden.

ZEPS

Vind je zwemmen leuk? Heb je interesse in de zwemsport? Wil je zwemmen in clubverband? Beter en sneller leren zwemmen? De keerpunten leren? Wedstrijden gaan zwemmen? Nog meer diploma’s halen?

1 reden is al genoeg om bij ZEPS te komen zwemmen! Kijk snel op www.zeps.nl.

Reddingsbrigade

Reddingbrigade Elsloo biedt leuke en uitdagende reddingsopleidingen aan voor jong en oud. Een kind kan meteen na het behalen van een zwemdiploma starten met de opleiding als Junior Redder, waarbij het vergroten van de eigen veiligheid en zelfredzaamheid in het water voorop staan. Neem een kijkje op www.rbelsloo.nl.

Doorzetters

Zwemvereniging “De Doorzetters” is er voor iedereen die graag op een gezellige en actieve manier wil zwemmen. Want zwemmen is dé vorm van bewegen om fit te blijven.

Het is een vereniging voor volwassenen, voor jong en oud, dik en dun. Meer informatie vindt u op www.zvdedoorzetters.nl.

Triathlon

Triathlon Vereniging Stein heeft tot doel haar leden te ondersteunen bij het beoefenen van de Triathlon sport, door middel van het aanbieden van trainingsfaciliteiten en middelen alsmede het in teamverband / collectief deelnemen aan wedstrijden. Het volledig overzicht vindt u op www.triathlonvereniging-stein.nl.

Gehandicapten Maasland

Naast de instructeur zijn er vrijwilligers aanwezig om leden indien nodig in het water te begeleiden. Daarnaast zijn er altijd leden van het Rode Kruis om o.a. te assisteren bij aan- en uitkleden, douchen of in te grijpen wanneer er iemand onwel wordt. Kijk voor meer informatie op www.gsvhetmaasland.nl.

Vrouwelijke Stunters

Een kleine dameszwemclub met eigen badmeester en leden van 30 tot 84 jaar. Deelnemers kunnen vrij zwemmen of met de badmeester baantjes trekken of gymnastiek doen.

ScubaLimburg

ScubaLimburg is een “jonge” duikvereniging met circa 30 leden en bestaat uit zowel mannen als vrouwen uit alle leeftijdsklassen. In het zwembad bereiden de ervaren instructeurs de leden voor op duiken in het “buitenwater”. Wilt u met ScubaLimburg kennismaken of een introductieduik maken? Via www.ScubaLimburg.nl is dat mogelijk.

© Steinerbos