Vacature parttime kok/keukenhulp

Onze brasserie is sinds vorig jaar juli geopend en door toenemende drukte zoeken wij nieuwe collega’s die ons team uitbreiden. Bij onze brasserie kun je heerlijk lunchen en dineren. Daarnaast worden diverse feesten en partijen bij ons gevierd. Zou jij het leuk vinden om een steentje bij te dragen aan ons groeiend bedrijf?

Wat doe je?

Voor ondersteuning van onze keuken verzorg je voorbereidingswerkzaamheden van de maaltijden en assisteer je de kok. Alle voorkomende werkzaamheden in de keuken behoren tot jouw taak.

Wie ben jij?

Heb jij een flexibele, collegiale en gastvrije instelling? Leg jij gemakkelijk contacten en vind je het niet erg om onregelmatige diensten te werken? Ben jij een echte ‘teamplayer’ die ons team graag wilt komen versterken? Weet jij van aanpakken en wil jij graag een belangrijke rol spelen in het succes van brasserie Steinerbos? Dan zoeken wij jou!

  • Je hebt affiniteit met horeca.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Ervaring in de horeca is een pré.
  • Je kunt snel omschakelen en kunt goed tegen een hoge werkdruk.
  • Je bent flexibel.

Wij bieden jou…

Een prettige werksfeer binnen ons team, een hoge mate van zelfstandigheid en voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en ideeën. Naast een passend salaris bieden wij jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Wij zien jouw reactie met CV graag tegemoet, deze mag je sturen naar horeca@steinerbos.nl t.a.v. Agneta Haagmans. Heb je vragen? Bel ons dan op 046-4268000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Steinerbos