Binnenbad geopend
Buitenbad gesloten

Brasserie Steinerbos

Al bijna 75 jaar is Steinerbos een begrip in Limburg. Het is dé plek waar iedereen op adem kan komen. Terwijl de kinderen op avontuur zijn in het bos, snelheid maken op de skelterbaan of ondersteboven hangen in het klimrek, kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje in onze Brasserie, de voormalige boswachterswoning.

Ook als u iets te vieren heeft, zoals een verjaardag, jubileum, maar ook voor alle mogelijke feesten, partijen, bruiloften, communies, vrijgezellenavonden, jaarvergaderingen, teambuilding, BBQ-feestjes, wandel- en fietsarrangementen en nog veel meer is Brasserie Steinerbos de locatie bij uitstek. Ons spontane en ervaren team denkt graag met u mee om uw feest te laten slagen en draagt zorg voor de uitvoering ervan; wij maken uw evenement graag extra bijzonder.

Graag zien wij u in Brasserie | Recreatiepark Steinerbos.

Geniet en beleef!

Team Steinerbos

Openingstijden

Brasserie Steinerbos is dagelijks van 11:30 – 22:00 uur geopend. Onze keuken is geopend van 11:30 – 21:00 uur.

Vanaf 3 september gelden op maandag, dinsdag en donderdag tijdelijk aangepaste openingstijden. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn we van 17:00 – 22:00 uur geopend (de keuken is tot 21:00 uur geopend).

Informatie en reservering

Pasen 2019

Samen met uw familie en vrienden kunt u op 21 & 22 april 2019 heerlijk genieten van een uitgebreid Paasontbijt of een Paaslunch bij Brasserie Steinerbos, klik hier voor meer informatie.

© Steinerbos