Horeca

Kiosken

Geen zin om zelf een picknick klaar te maken? Geen nood. In het Steinerbos hebben we op verschillende plekken kiosken, waarvan één met overdekt terras. We verkopen broodjes, friet, snacks, dranken, ijsjes en snoep tegen een aantrekkelijke prijs. En is er net een plaatselijk regenbuitje, dan kun je ook gebruiken maken van de grote en twee kleine picknickhutten met overkapping en zitmeubels.

Openingstijden horeca in het laagseizoen:
In het laagseizoen is de horeca is op woensdag en vrijdag geopend van 13:00 tot 16:30 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:30 uur.

Openingstijden horeca in het hoogseizoen:
Vanaf 21 april tot en met 31 augustus 2018 is het hoogseizoen van toepassing. De horeca is dan dagelijks vanaf 11:00 uur tot 17:30 uur geopend.

Houd er rekening mee dat de horeca bij het buitenbad gesloten is, als het buitenbad dicht is!

Picknickweide

Steinerbos heeft perfecte ligweiden met schaduwplekken voor aangename picknicks. Wat heb je nodig voor een picknick? Het is heel simpel. Pak een grote deken in, waar je met zeker vier mensen op kunt zitten. Maak lekkere zomerse sandwiches of een koude pastasalade klaar, koop lekker fris fruit en neem een flesje melk of prik mee of een thermoskan met koffie of thee. Vergeet bekers, borden, bestek en servetjes niet. En natuurlijk de zonnebrandcrème bij mooi weer.

Brasserie

Wil je liever een belegd broodje of uitgebreider lunchen of dineren? Bij onze Brasserie gelegen buiten het park bij de roeiboeten kunt u terecht voor een hapje of drankje, lunch of diner. Meer informatie vind je hier!

© Steinerbos